Piknik, strand plédek, takarők

Piknik, strand plédek, takarők 

4 terméket találtam.

Kék - sárga egyszínű piknik pléd strandoláshoz. A kék fele vízlepergetős anyagból készült, így a takaró nem szedi össze a száraz füvet, ágakat a strandon. A sárga fele puha kellemes, anyag, melyen kellemes a fekvés. Könnyű, súlya 1 kg alatt van, így nem kell nehéz takarót cipelni. Színes ferdepánt fogja össze a két oldalt.

7 480 Ft / db

Zöld- szürke egyszínű piknik pléd strandoláshoz. A szürke fele vízlepergetős anyagból készült, így a takaró nem szedi össze a száraz füvet, ágakat a strandon. A zöld fele puha kellemes, anyag, melyen kellemes a fekvés. Könnyű, súlya 1 kg alatt van, így nem kell nehéz takarót cipelni. Színes ferdepánt fogja össze a két oldalt.

7 480 Ft / db

Sárga- szürke egyszínű piknik pléd strandoláshoz. A szürke fele vízlepergetős anyagból készült, így a takaró nem szedi össze a száraz füvet, ágakat a strandon. A sárga fele puha kellemes, anyag, melyen kellemes a fekvés. Könnyű, súlya 1 kg alatt van, így nem kell nehéz takarót cipelni. Színes ferdepánt fogja össze a két oldalt.

7 480 Ft / db

Fekete-fehér  piknik pléd strandoláshoz. A fekete  fele vízlepergetős anyagból készült, így a takaró nem szedi össze a száraz füvet, ágakat a strandon. A tarka  fele puha kellemes, anyag, melyen kellemes a fekvés. Könnyű, súlya 1 kg alatt van, így nem kell nehéz takarót cipelni. Színes ferdepánt fogja össze a két oldalt.

7 480 Ft / db
Mutat 1 - 4 / 4

FEL!