Szállítási információk

 

A Gabrieltex.hu internetes áruházban lehetőség van személyes átvétellel termékeket rendelni. A Magyar Posta áruinkat saját általános szerződési feltételei alapján szállítja, valamint az MPL futárszolgálattal tudjuk még az árut elküldeni. Az árakat a termék vásárlásakor tudja megnézni, illetve választhat melyik szolgáltatással szeretné megkapni a terméket. 

Fontos tudni, hogy a szállításra vonatkozó árakat pontosan, csak megvásárlás előtt tudja megnézni vagy itt alul, mivel a rendszerünkben, súly, méret, utánvét és több egyéb dolog után számolja ki a gép mennyibe is fog kerülni a szállítás. Ezeknek nagy részét a vevő határozza meg, így nem tudunk egy általános árat adni, csak amit a rendszer számol ki, mivel rengeteg változó van. Ezek után még mindig van lehetősége a vevőnek elállni vagy egyszerűen kilépni a vásárlásból, minden következmény nélkül.

Egyébb vagy eltérő szállítási költség akkor léphet fel, ha egyedi specifikus kérésről van szó, ezt mindig egyeztetjük a vevővel vagy telefonon vagy e-mailen a küldés előtt.

A szállítás árai súly szerint a következő képen alakulnak (az árak változhatnak, mivel több dologból áll össze a végleges ár):

2 kg-ig - 3020 ft

5 kg-ig - 3350 ft

10 kg-ig - 3475 ft 

Ez felett egyéni szállítási súly van, amit egyeztetünk önnel minden esetben, ahogy ezt fentebb is írtuk. 

Általános kiszállítási határidőnél a szállító kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását, a továbbiakban a helyi postán tárolják a terméket és értesítőt hagynak hátra hogy hol lehet átvenni. Amennyiben nem találja otthon a futár akkor telefonon értesíti először és utána viszi vissza a terméket.
Személyes átvétel esetén az eladó 8 napig tartja lefoglalva a megrendel számára az árut.
Ezután a megrendelést az eladó érvénytelennek nyilvánítja és törli.

A posta minden esetben küldeni fog önnek egy levelet, amelyben értesíti miikor várható a kiszállítás.

Kérem ügyeljen arra, hogy az átvételi címnél legyen olyan személy, aki át veheti a csomagot és elegendő összeg van nála a termék kiegyenlítésére. 

Szállítási sérüléseket, töréseket azonnal észrevételezni kell a futárszolgálatnál, jelen esetben az MPL-nél, melyet a helyszínen átvételkor, vagy a Postahivatalban jegyzőkönyveztetni kell! Ha csomagján szemmel látható külsérelmi nyomot lát, akkor a csomagot még a futár jelenlétében csomagolja ki, és jegyzőkönyvezzék az esetleges kárt!

Szállítási határidő:

A szállítás során egy futár kódot is küldünk amivel meg tudja keresni az MPL honlapján a csomag útját és hogy hol tart.

Termékeink szállítási határideje:1-3 munkanap, a mindenkori raktárkészletünktől függően: Ha a fenti időt meghaladná a szállítás írásban,

vagy telefonon értesítjük előre! Amennyiben különböző szállítási határidejű termékeket rendel meg, akkor szintén telefonon, vagy e-mailben az Ön

igényeinek, elvárásainak megfelelően, vagy összevárjuk, vagy külön szállítjuk a termékeket! Ebben az esetben, ha Ön a külön szállítás mellett dönt, akkor

tudnia kell, hogy a szállítási díj is külön-külön kerül felszámításra!

 

Fontos megjegyezni, hogy a szállítás akkor a legolcsóbb ha előreutalással fizet a vevő, azonban bele kell kalkulálni az átutalás idejét is !!!

30.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!!! 

A szállítást mindig hétköznap tudjuk megoldani a futár szolgálat és posta miatt, a megrendelést követő napon tudjuk leghamarabb feladni a terméket, amennyiben raktáron van nálunk. Ha nincs rakátron akkor értesíteni fogjuk telefonon és egyeztetés alapján kérheti vagy lemondhatja a megrendelést, amennyiben az időpont már túl késő lenne önnek. 

 

A rendeléssel kapcsolatos kérdéseiről az ügyfélszolgálat nyújt tájékoztatást.

Bármilyen más kérdése lenne, kérem keressen fel minket.