Rólunk

Cégünk több mint 20 évre tekint vissza, ami Kiskőrösön kezdődött, Magyarországon és jelenleg is belföldi forgalmazással foglalkozunk.

Kezdetben csak egy bolt indult egy családi házban, később a sikeres fejlődésnek hála, terjeszkedésbe kezdtünk és két másik üzlet nyílt Kiskőrösön az évek során, valamint most már Soltvadkerten is. Termékeink nagy választéka számtalan vevőt szolgált már ki az évek során.

A vállalat családi kézben van és a jövőben is célunk ezt megtartani, igyekszünk hosszútávú vevői kapcsolatot kialakítani partnereinkkel.

 

Cégünk és alkalmazottaink vevő orientáltak, ez az egyik fő alappillére cégpolitikánknak. A több éves tapasztalat megmutatta, hogy jó ösvényen járunk, amit szeretnénk megtartani a jövőben is. Mottónk: A vevőnek mindig igaza van!

Folyamatos fejlődés és megújuló készletek jellemeznek minket, igyekszünk színvonalas és kiváló minőségű termékeket biztosítani vásárlóink számára. Szolgáltatásaink és termékpalettánk fejlődésének hála, most már függönyt és terítőket is értékesítünk, ezek többségét mi magunk készítjük.

CSAPATUNK

Kollégáink készséggel állnak a vevők szolgálatára.

Hosszú évek tapasztalata szól a kollégák mellett, terítő és függöny varrást is vállalunk. Egyedi mintát és formát, olasz stílusú terítők és futók sokaságát készítjük el rendelésre. Amennyiben egyéni igénye van kérem keressen meg minket.

Függönyeinket a vevő igénye szerint meg tudjuk varrni, valamint kiegészítőkkel teljes körű kiszolgálást tudunk biztosítani bővülő áruházunkban.

Bármilyen kérdése lenne anyaggal, termékkel, szolgáltatással kapcsolatban kérjük nyugodtan tegye fel vagy keressen meg minket vele.

Kapcsolat fül

Mivel megszaporodtak a spammelők a levelezésünkben, így bevezettük a Recaptcha módot, amivel az egyén igazolni tudja, hogy nem gép és valóban egy természetes személy szeretné felvenni velünk a kapcsolatot. Mindössze a jelölő négyzetet kell kipipálni és az ott feltűnő szöveget beírni a kihagyott részbe és máris eljut hozzánk az üzenet. Megértésüket köszönjük. 

A Webáruház

Az áruház igyekszik a vevők igényeit teljes mértékben kielégíteni, a színeket azonban nem teljesen adják vissza a fényképek. Eltérések lehetnek, amikért előre is elnézést kérünk. A termék mellett feltűntetett színek, illetve megnevezések mutatják a termék igazi színét, ami a fényképeken nem mindig kivehető. Vannak bizonyos termékek amik nem vásárolhatóak pl: minta függönyök amik csak illusztráció miatt vannak fent.

Ezekből tudunk varrni, illetve hasonló stílust készíteni a vevő igényei szerint. Ehhez kérem lépjen kapcsolatba velünk.

Cégadatok:

Név: Hawk Gabriel Tex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Tel.: 0620/37-76-195, 0678/311-405
Fax: 0678/312-378
Székhely: 6200 Kiskőrös, Petőfi út 79.
E-mail: info@gabrieltex.hu, gabor.mikus@gmail.com

Kapcsolattartó: Mikus Gábor

Bankszámla szám: K&H 10400621-50526752-55661005

EU adószám: HU24080989

Adószám: 24080989-2-03

Cégjegyzékszám: 03-09-125028

Cégbíróság: Kecskeméti Törvényszéki Cégbíróság

Tárhelyszolgáltató adatai:
Cég: PWS Online Kft.

Székhely: 9011 Győr, Szikes út 25. (nem ügyfélszolgálat)

Adószám: 27457993-2-08
E-mail cím: info@pws-server.net