Adatvédelmi nyilatkozat

 

A regsiztráció, és a vásárlás során a céghez került adatokat bizalmasan kezeli, azokat a fennálló jogviszony alapján harmadik félnek nem adja ki, és szerverein biztonságosan tárolja. 

Biztonságos tárolás alatt értjük a megfelelő jelszavakkal, és csak lokális hozzáférési lehetőséggel védett adatbázist, melynek fájljai szabadon nem böngészhetőek. 

 

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztráció során a Gabrieltex.hu a következ adatokat rögzíti a vásárlókról: A vásárló
azonosításához szükséges adatokat: a vásárló jelszava (egyirányúan elkódolva) és elektronikus levelezési címe. Neve, címe, elérhetőségi
telefonszáma. A megrendelt áruk kiszállítása érdekében a Gabrieltex.hu a következő adatokat bocsátja a szállító, illetve a szállító megbízottja rendelkezésére: megrendelés ideje, átvevő neve (szállítási címből), cég neve (szállítási címből), a teljes szállítási cím, a megrendelés összege, megrendelésszám, megrendel telefonszáma és egyéb elérhetősége.

Az itt megadott adatokat csak a vásárlás lebonyolításához, az esetleges későbbi kedvezmények meghatározásához, illetve hírlevél küldéshez használjuk fel, ha ehhez hozzájárult.

Megadott személyes adatait a vásárló a Webáruház felhasználói felületén bármikor megváltoztathatja, illetve törölheti, kérheti.

A hírlevelekről bármikor leiratkozhat a hírlevelek alján található “Leiratkozás” linken való kattintással.
Az adatszolgáltatás az Ön részéről önkéntes, de a vásárláshoz szükséges.

 

Javítás az adatoknál:

Az adatokat lehetősége van a vevőnek javítania a FIÓKÓM címszó alatt belépés után. Itt minden adatot képes megváltoztatni a vásárló. Amennyiben gondja lenne az adatok megváltoztatásával vagy a javításával kérem keresse fel ügyfélszolgálatunkat.