Aloe Vera Memory párna

Rendelhető

2 db

Anatómiai termék a Naturtextől.

A memory párnák a NASA által kifejlesztett emlékező habból készülnek, mely használat után visszanyeri eredeti alakját. Egyedi formája mind a fejnek, mind a gerincnek könnyed és légies alátámasztást nyújt. A párnahuzat Aloe Vera kikészítésű.

7 300 Ft

Méret: 50 x 30 x 10 cm 

Huzat: 100% poliészter

Töltet: 100% viszkoelasztikus memória hab

Konfekcionálás módja: speciális forma

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek

Műszál töltetű hengerpána. A töltet komforell golyó - poliészter golyó, ami megakadályozza hogy a párna belselye csomósodjon, mosás után csak fel kell rázni és máris csomó mentes lesz. A termék megnyugtató megoldás allergiában szenvedők részére. 

4 900 Ft

Gallérpárna, műszál töltettel. Az anatómiai párnák speciális kialakításuknak köszönhetően könnyen felveszik a fej formáját, így a nyaki-, és hát izmok alvás során tökéletes nyugalmi állapotba kerülhetnek. Rendelésre hozunk!

6 300 Ft

Műszál töltetű utazópárna. Az anatómiai párnák speciális kialakításuknak köszönhetően könnyen felveszik a fej formáját, így a nyaki-, és hát izmok alvás során tökéletes nyugalmi állapotba kerülhetnek.

3 500 Ft

Az egészséges gyermekkori gerincfejlődés és testtartás célja ihlette a párna újszerú kialakítását. Különlegessége az állítható magasságban rejlik. Három memóriahab-réteget tartalmaz, melyek tetszőlegesen be- illetve kivehetők. Így csecsemőkortól a kamaszkor eléréséig használható. 

4 440 Ft

A memóriahab töltet természetes szögben tartja a hátcsigolyákat, megtámasztja a hátat és a derekat. Használatával elkerülhető a váll- és a hátfájdalmakért felelős görnyedt testhelyzet kialakulása. Főleg azoknak ajánljuk akik sokat ülnek az irodában vagy vezetnek.  Hátoldalára varrt gumipánttal rögzíthető.

6 875 Ft

Anatómiai párna ellazítja a feszült, merev nyak és vállizmokat. Oldalfekvésnél a gerincoszlop egyenes marad. Hátonfekvésnél megtartja a gerinc  természetes helyzetét. Ajánlott tarkófájdalom, gerincsérülés, feszültség, fejfájás, horkolás esetén.

3 300 Ft

Utazó memoria párna a Naturtextől. Kialakítása lehetővé teszi hogy minden oldalról tartsa a fejet. Kényelmes fekvést biztosít autóban és repülőgépen egyaránt. Hosszú utakra tökéletes társ.

4 180 Ft

FEL!