Rólunk

Cégünk több mint 20 évre tekint vissza, ami Kiskőrösön kezdődött.

Kezdetben csak egy bolt indult egy családi házban, később a sikeres fejlődésnek hála, terjeszkedésbe kezdtünk és két másik üzlet nyílt Kiskőrösön az évek során. Kecskeméten az Alföld Áruházban szintén nagy területen forgalmazunk több mint két évtizede, termékeink nagy választéka számtalan vevőt szolgált már ki az évek során.

A vállalat családi kézben van és a jövőben is célunk ezt megtartani, igyekszünk hosszútávú vevői kapcsolatot kialakítani partnereinkkel.

 

Cégünk és alkalmazottaink vevő orientáltak, ez az egyik fő alappillére cégpolitikánknak. A több éves tapasztalat megmutatta, hogy jó ösvényen járunk, amit szeretnénk megtartani a jövőben is.

Folyamatos fejlődés és megújuló készletek jellemeznek minket, igyekszünk színvonalas és kiváló minőségű termékeket biztosítani vásárlóink számára. Szolgáltatásaink és termékpalettánk fejlődésének hála, most már függönyt és terítőket is értékesítünk, ezek többségét mi magunk készítjük.

CSAPATUNK

Kollégáink készséggel állnak a vevők szolgálatára.

Hosszú évek tapasztalata szól a kollégák mellett, terítő és függöny varrást is vállalunk. Egyedi mintát és formát, olasz stílusú terítők és futók sokaságát készítjük el rendelésre. Amennyiben egyéni igénye van kérem keressen meg minket.

Függönyeinket a vevő igénye szerint meg tudjuk varrni, valamint kiegészítőkkel teljeskörű kiszolgálást tudunk biztosítani bővülő áruházunkban.

Bármilyen kérdése lenne anyaggal, termékkel, szolgáltatással kapcsolatban kérjük nyugodtan tegye fel vagy keressen meg minket vele.

A Webáruház

Az áruház igyekszik a vevők igényeit teljes mértékben kielégíteni, a színeket azonban nem teljesen adják vissza a fényképek. Eltérések lehetnek, amikért előre is elnézést kérünk. A termék mellett feltűntetett színek, illetve megnevezések mutatják a termék igazi színét, ami a fényképeken nem mindig kivehető. Vannak bizonyos termékek amik nem vásárolhatóak pl: minta függönyök amik csak illusztráció miatt vannak fent.

Ezekből tudunk varrni, illetve hasonló stílust készíteni a vevő igényei szerint. Ehhez kérem lépjen kapcsolatba velünk.

Cégadatok

Név: Hawk Gabriel Tex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Tel.: 0620/3776-195, 0678/311-405
Fax: 0678/312-378
Székhely: 6200 Kiskőrös, Petőfi út 79.
E-mail: info@gabrieltex.hu, gabor.mikus@gmail.com

Bankszámla szám: MKB 10300002-10573980-49020011

EU adószám: HU24080989

Tárhelyszolgáltató adatai:
Cég: PWS Online Kft.

Székhely: 9011 Győr, Szikes út 25. (nem ügyfélszolgálat)

Adószám: 27457993-2-08
E-mail cím: info@pws-server.net