Műszál 

6 terméket találtam.

Műszál töltetű nagypárna. A párnák biztosítják a fej megfelelő alátámasztását ezáltal az egyén egészséges, pihentető alvását. Megnövelt nedvességáteresztő képességű, tökéletes átszellőzést biztosító ágynemű garnitúra, mely elősegíti a magas kényelemérzetet az alvás során

6 700 Ft

Műszál töltetű nagypárna, bambusz szállal átszőve. A párnák biztosítják a fej megfelelő alátámasztását  ezáltal az egyén  egészséges, pihentető alvását. A párna tökéletes allergiás betegek részére, illetve házi poratkákra érzékenyek számára. Gombák megtelepedése ellen ideális. Üreges struktúrája révén nagyon jó légáteresztő tulajdonságú.  Figyelem az ár...

12 000 Ft

Alvószálas kispárna a Billerbecktől. A legmodernebb technológiával gyártott töltet. Megnövelt nedvességáteresztő-képesség valamint higiénikusan friss és könnyen tisztítható. 60 C fokon mosható vagy 95 C fokon főhető változatban kaphatók, szárítógépben is száríthatók.

13 000 Ft

Mikroszálas nagypárna a Billerbecktől. A legmodernebb technológiával gyártott töltet. Megnövelt nedvességáteresztő-képesség valamint higiénikusan friss és könnyen tisztítható. 60 C fokon mosható vagy 95 C fokon főhető változatban kaphatók, szárítógépben is száríthatók.

8 500 Ft

Aloe Vera kivonattal kezelt mikroszálas fedőanyag mely megnyugtató érzést ad és meleg hatást. Az aloe vera bőrvédő, bőrápoló és nedvesség pótló hatású. A párna 40 C fokon mosható mosógépben.

5 480 Ft

Medisan családból egy nagypárna, különlegessége hogy 95 C fokon mosható műszálas termék. Töltete rugalmas poliészter szál, kiválóan alkalmas betegápolási, illetve fokozott higiéniát igénylő célra.

7 200 Ft
Mutat 1 - 6 / 6

FEL!