Különleges párnák 

6 terméket találtam.

Műszál töltetű hengerpána. A töltet komforell golyó - poliészter golyó, ami megakadályozza hogy a párna belselye csomósodjon, mosás után csak fel kell rázni és máris csomó mentes lesz. A termék megnyugtató megoldás allergiában szenvedők részére. 

5 200 Ft / db

Gallérpárna, műszál töltettel. Az anatómiai párnák speciális kialakításuknak köszönhetően könnyen felveszik a fej formáját, így a nyaki-, és hát izmok alvás során tökéletes nyugalmi állapotba kerülhetnek. Rendelésre hozunk!

5 400 Ft / db

Anatómiai termék memory habbal. A memory párnák a NASA által kifejlesztett emlékező habból készülnek, mely használat után visszanyeri eredeti alakját. Egyedi formája mind a fejnek, mind a gerincnek könnyed és légies alátámasztást nyújt. A párnahuzat Aloe Vera kikészítésű.

5 460 Ft / db

Anatómiai párna ellazítja a feszült, merev nyak és vállizmokat. Oldalfekvésnél a gerincoszlop egyenes marad. Hátonfekvésnél megtartja a gerinc  természetes helyzetét. Ajánlott tarkófájdalom, gerincsérülés, feszültség, fejfájás, horkolás esetén.

3 860 Ft / db

Utazó memoria párna a Naturtextől. Kialakítása lehetővé teszi hogy minden oldalról tartsa a fejet. Kényelmes fekvést biztosít autóban és repülőgépen egyaránt. Hosszú utakra tökéletes társ.

4 790 Ft / db

Elegáns díszpárna belsővel belső dekorációra.

7 270 Ft / db
Mutat 1 - 6 / 6

FEL!